SHIMANO Power Aero XTC 14000

OBS! FÖRORDERVARA!Shimano Power Aero XTC 14000 är en extremt långkastande och pricksäker haspelrulle med snabbjusterad broms. Vare sig du ska prickkasta en spod

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 

Recensioner

OBS! FÖRORDERVARA!

Shimano Power Aero XTC 14000 är en extremt långkastande och pricksäker haspelrulle med snabbjusterad broms. Vare sig du ska prickkasta en spod till mäskplatser långt ut eller nå jagande fisk i saltvatten har denna haspelrulle egenskaperna du behöver!

Produktinformation

Den är fullmatad med tekniska funktioner som HAGANE Gear, HAGANE-kropp i aluminium, X-SHIP samt Infinity Drive och Silent Drive, och den har även X-Protect och är utformad för att prestera enligt högsta standard. Tillägget av Parallel Body-teknologin ökar kastavståndet och precisionen genom att eliminera linlag under kastet. Detta kompletteras ytterligare av den fantastiska linuppläggningen med Super Slow 5-svängning, i kombination med AR-C-spolkonstruktionen och Rigid Cast-tekniken. Utrustad med det avancerade och nästan omedelbara Hi-Speed-drag kan du omedelbart växla från freespool-läge till fightingläge med bara en mycket liten vridning på bromsen, eller låsa ner spolen när du gör ett långt kast. Den fantastiska Power Aero levereras med två spolar och en uppsättning Line Reducers och gör allting utmärkt bra, med minsta möjliga krångel.

  • En av Shimanos mest populära high-end rullar för långa kastlängder byggd till felfri perfektion
  • HAGANE Gear, X-SHIP, Infinity Drive och Silent Drive för den ultimata kraften och mjukheten under tryck
  • X-Protect förhindrar att vatten tränger in i rullens inre utan att minska vevmotstånd
  • Kompakt kropp jämfört med spolstorlek skapar en elegant profil
  • Parallel Body, i kombination med Super Slow 5 System och Rigid Cast ökar kastprestandan
  • Hi-Speed-drag för nästan omedelbar övergång från en fritt löpande spole till fightingläge

Recensioner

Recensera produkt