• Kvalitét framför Kvantitet, Endast marknadens bästa end tackle och beten.
Beställngar skickas inom 24H måndag-torsdag

21-04-2022

|21/04, 2022

Då var semestern slut och man är tillbaka i sin dagliga rutin.Vi hade en enormt efterlängtad semester, det var faktiskt första semesterveckan sedan butiken öppnades i början på 2021.Destinationen denna gång var ett helt nytt ställe för oss alla vilket är extra roligt och spännande vid namn Forest view carp lake.

Ett vatten med några riktiga grisar över 60 pund men då vattnet är relativt litet och har besökare året runt så vågade vi inte börja med att fylla sjön med beten utan vi tog det rätt försiktigt i början.
Kändes inte rätt att ösa i beten inför första natten då det blev en del minusgrader långt in på morgonen.
Men efter några dagar utan några känningar för någon så började fisken vakna till liv i sjön och vi kunde börja mäska på vilket gav resultat redan efter ett dygn för Hampus som tog en fin spegel mitt på dagen.

Med lite blodad tand hos alla och äntligen en fisk på land började vi få upp hoppet inför de sista dagarna och nu började även solen komma fram.
Fisken började äntligen röra sig och vi kunde höra dom under natten med sina konstanta rullningar ute i sjön, dock tog det ett helt dygn till innan det drog iväg och det var borta hos Hampus igen.

Efter en riktigt grym och spännande fight i båten runt snags och annat gled där in ett monster i håven!
Vågen drogs ner till hela 25,2kg vilket resulterade i ett nytt PB för Hampus.
Riktigt grymt och stort grattis ännu en gång till den fina spegelkarpen, tyvärr återspeglade sig det kommande dygnet på gårdagen och vi fick inget mer efter den fisken.

Sista natten kom och det kändes bara bättre och bättre angående aktiviteten i sjön så det tog emot ordentligt att börja packa inför hemresan. Denna natt blev även den värsta... Under natten vaknade jag av mina larm 5 gånger då sumpbävrar drog iväg med linan så ingen sömn där inte innan 22 timmar i bilen.
Men.... Det tog inte slut där!
Efter att jag packat ner allt förutom spön och larm så skulle det självklart dra iväg en gång för mig med, snabbt på med vadare och vadar ut utanför en natekant som täcker swimet och gör det omöjligt att håva fisken. Väl ute med håven var det ganska odramatiskt och jag kunde landa fisken efter en liten fajt, inget monster men en riktig "blank saver".

Summering av resan blir ändå topp fast att fisket inte var på topp denna gång.
Stället var kanon och vi skall tillbaka 2024, maten var kanon och vi trivdes alla hela veckan precis så en semester skall vara, lite ovant var det att hela området är en så kallad black spot så elektronik som mobil och gps funkade inte alls vilket gjorde det omöjligt att uppdatera under veckan!

Nu ser vi fram emot den kommande säsongen i Sverige!